Ook last minutes in Amsterdam nu extra voordelig

Met de groei van platforms als Wimdu en Airbnb blijven steeds meer hotelkamers leeg, ook in onze hoofdstad. Om ervoor te zorgen dat de gehele hotelbranche het hoofd boven water houdt hebben drie belangrijke spelers de handen ineen geslagen. Storytellers Agency, marketingbureau uit Nijmegen, en verschillende hotelketens werken samen om ook de laatste hotelkamers in hotels in Nederland te voorzien van gasten. Hierbij biedt travv.nl, zoals de website heet, deze last minute hotelkamers in Nederland aan tegen scherpe prijzen.

Altijd een goede accommodatie

Doordat de boekingswebsite enkel samenwerkt met hotels met een 8,0 als minimale beoordeling ben je verzekerd van de beste hotels in Nederland. Dit is een zekerheid die je bij geen enkele andere boekingswebsite in Nederland krijgt.

Wat ga jij zien in Amsterdam?

Er zijn in Amsterdam talloze bezienswaardigheden en activiteiten die jij kunt ondernemen tijdens een weekendje weg in onze hoofdstad. Denk bijvoorbeeld eens aan een bezoekje aan het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum of kies voor een rondvaart op de Amsterdamse grachten. Elk van deze activiteiten behoort tot de mogelijkheden, maar boek eerst jouw last minute vakantie naar Amsterdam, waarna je binnen twee weken vertrekt.

  • 9 januari 2017