Schuldhulpverlening Amsterdam helpt je vooruit!

Het krijgen van schulden kan iedereen overkomen. Daarom helpt Schuldhulpverlening Amsterdam ook jongeren met schulden. Zodat deze jongeren weer een mooie toekomst hebben zonder schulden met structuur.

In Amsterdam hebben veel jongeren schulden. Het hebben van schulden zorgt voor een groot deel van de jongeren voor schrijnende situaties. Waarbij je kunt denken aan dakloos worden, criminaliteit en misbruik van jongeren. Bij schuldhulpverlening Amsterdam helpen wij deze jongeren weer zich te krijgen in de situatie. Waardoor er na verloop van tijd ook weer ruimte is voor een stabiele basis en toekomst. Want dat is precies waar deze groep jongeren mee geholpen zijn. Een goede oplossing die ze verder helpt met de schulden en problemen die ze ervaren.

Elke situatie waarbij er sprake van schulden is moet goed worden bekeken. Het helpen van de jongeren is dan ook maatwerk. Waarbij schuldhulpverlening Amsterdam deze belangrijke situatie in kaart brengt om vervolgens daadwerkelijk succes te hebben.

Aankloppen bij Schuldhulpverlening Amsterdam lastig?

Voor jongeren is het zoeken van hulp een lastige klus. De schaamte of uitzichtloosheid staat hierbij vaak in de weg. Toch is het belangrijk dat jongeren weten welke mogelijkheden er zijn om uit de schulden en problemen te komen. Soms volstaat een betaalregeling om alles weer op de rit te krijgen. Andere keren gaat de hulp veel verder dan dat. Als schuldhulpverlener kijk je daarom goed naar de situatie en is het belangrijk dat de schuldenaar open kaart geeft in wat de huidige situatie is.

Naast hulp alles financieel weer op de rit te krijgen doen schulden ook veel met gedachten en gezondheid. Daarom is het ook belangrijk dat daarnaar gekeken zal worden.

Wij helpen steeds meer jongeren met schulden.

Er komen steeds meer jongeren in de schuldhulpverlening terecht. De oorzaken zijn niet aan eenzelfde reden te wijten. Als schuldhulpverleners zijn wij er ook niet om jongeren te wijzen op wat ze anders hadden moeten doen. Wij veroordelen niet maar helpen jongeren. Dat is wat wij doen en blijven doen. De reden dat iedereen bij ons terecht kan als ze een situatie niet meer in de hand hebben.

  • 25 september 2020