Hoe laat je een goede indruk achter?

Iedereen heeft er een hekel aan, schoonmaken. Toch moet het door iedereen worden gedaan, hoe naar het ook is. Je huis is immers je visitekaartje naar anderen toe en wat je niet wilt is dat mensen je gaan zien als een varken die zijn huis nooit opruimt en schoonmaakt. Maar waar moet je beginnen? Er is immers zoveel in je huis om schoon te maken, je weet niet waar je moet beginnen. Daarom komen hier 3 tips wat van essentieel belang is om echt schoon te maken, zodat mensen je niet raar aan gaan kijken.

#TIP 1: Glas en gevelreiniging

De eerste indruk is altijd het belangrijkst bij een persoon, zowel op persoonlijk gebied als op het gebied van een huis. Zien jouw ramen en gevel er niet verzorgd uit, geeft dit meteen al een slechte indruk voor je huis, wat doorgerekend wordt naar jou als persoon. Is jouw huis namelijk niet schoon, wordt er automatisch van uitgegaan dat jij je leven niet goed op orde hebt, terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Heb je je gevel en ramen wel op orde? Dan wordt dit ook door gekoppeld naar jou als persoon. Ze denken dan dat je een net en geordend persoon bent, iemand waar je op kan bouwen. Je kan denk ik wel raden met wie iemand eerder zaken wil doen. Heb je geen tijd om dit zelf te doen? Geen nood! Schakel gewoon een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in.

#TIP 2: De vloer

De glazen en de gevel geven dan wel de eerste indruk buitenshuis, de vloer geeft de eerste indruk binnen in het huis. Als deze niet op orde is, krijg je eigenlijk exact hetzelfde effect als met de glazen, iedereen denkt dat je het niet goed onderhoudt en dus niet iemand bent met een goed geordend leven. Je moet natuurlijk als je buitenshuis een goede indruk geeft, binnenshuis ook een goede indruk geven. Zorg dus dat je hout, marmer, tapijt of linoleum er goed uitziet en doe dit desnoods door een schoonmaakbedrijf in te huren. Dit waren de tips die ik je in ieder geval mee wil geven!

 

 

  • 27 februari 2019