Gezonde levensomgeving begint bij een goede kruipruimte isolatie

In de koude wintermaanden is het maar al te fijn om een warme vloer te voelen onder uw voeten. De verwarming staat hoog genoeg, maar gek genoeg voelt de vloer nog steeds koud aan. Wanneer dit het geval is heeft u te maken met een slechte kruipruimte isolatie. Buiten de koude vloer om heeft het als vervelend gevolg dat er een ongezond huisklimaat ontstaat. Het brengt helaas meer vervelende problemen met zich mee dan u denkt. Een gezonde levensomgeving begint bij een goede kruipruimte isolatie en is daarom van groot belang. Naast gezondheid kunt u besparen op kosten en is het goed voor het milieu. Om u verder in te lichten over het belang van een isolatie hebben we dit artikel geschreven.

Een huisklimaat als nooit tevoren

Naast een vloer die warm aanvoelt voorkomt een kruipruimte isolatie een aantal vervelend dingen. Wanneer in uw kruipruimte geen isolatie aanwezig is gebeurd er het volgende: Een kruipruimte bevind zich vaak onder het huis en het is er vaak vochtig. Wanneer er warmte in de ruimte komt zal het vocht tegen de onderkant van uw vloer gaan zitten. Hierdoor zal de vloer koud aanvoelen en wordt de vloer beschadigd. Buiten beschadiging zorgt het vocht voor een aangename omgeving voor meerdere schimmels en ongedierte. Bijvoorbeeld huisstofmijt. Wanneer er schimmel ontstaat kunnen er nare plekken ontstaan die een muffe lucht met zich mee brengen. Doordat er nagenoeg geen isolatie en ventilatie aanwezig is wordt de schadelijk lucht opgezogen en door de rest van uw huis verspreid. Deze lucht kan lijden tot gezondheidsklachten. Vooral bij mensen met reuma of astma is de kans groot dat de klachten zullen verergeren. Een goede kruimruimte isolatie voorkomt al deze vervelende dingen. Uw vloer zal weer warm aanvoelen en het kuisklimaat wordt weer gezond.

Besparen op de juiste manier

Naast dat een kruipruimte isolatie de bovengenoemde punten voorkomt/verhelpt is het ook nog eens voordelig voor uw portemonnee. U bespaart namelijk maandelijks kosten op uw energierekening. Doordat uw vloer koud aanvoelt wanneer u een isolatie heeft wordt de verwarming hoger gezet en moet er meer energie worden gestookt. Wanneer u kiest voor een goede kruipruimte isolatie wordt dit voorkomen en zal de verwarming minder energie te hoeven verbruiken om warmte te creƫren. En op dit punt bespaart u geld, energie besparen scheelt maandelijks op de rekening. Naast geld besparen helpt u mee aan een beter milieu. Energie besparen is goed onze samenleving en daarom bespaart u op de juiste manier.

Ontdek wat mogelijk is voor u!

Ervaart u de problemen die eerder genoemd werden en heeft u nog geen kruipruimte isolatie? Bekijk dan snel wat er mogelijk is voor u! schakel een bedrijf in dat is gespecialiseerd op dit gebied en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor uw kruipruimte. Wanneer u kiest voor een kruipruimte isolatie zullen de problemen verdwijnen, bespaart u maandelijkse kosten en u werkt mee aan een duurzame samenleving. Twijfel niet langer en kies ook voor een kruipruimte isolatie!

 

  • 4 oktober 2017